cosrx

Pažljivo osmišljene formulacije u COSRX serumima za ciljano djelovanje na različite potrebe kože

Nitko ne može poreći da našoj koži treba pomoć u obliku proizvoda za postizanje optimalno zdrave kože. Između svakodnevnog izlaganja UV zrakama, previše kofeina, klimatizacije ili centralnog grijanja, tijekom prosječnog radnog dana možemo napraviti mnogo štete svojoj koži.

Ali to možemo ublažiti uz pomoć ‘visoko koncentriranih seruma’ potkrijepljenih istraživanjem formuliranih s optimalnom kombinacijom aktivnih sastojaka prilagođenih rješavanju problema s kožom.

COSRX serumi su proizvod detaljne analize recenzija potrošača i formulirani su s maksimalnom koncentracijom aktivnih sastojaka uparenih sa sinergističkim komponentama koje pružaju sveobuhvatno rješenje za njegu kože.

vitamin C

COSRX Vitamin C 23

23% čistog vitamina C!

Maksimalna učinkovitost uz minimalnu iritaciju! Visoko koncentrirani serum s 23% čistog vitamina C koji blijedi ožiljke od akni i posvjetljuje ten kako bi revitalizirao dosadnu i suhu kožu.⠀

Benefiti vitamina C za kožu:

 • Blijedi mrlje od akni i sunca
 • Ujednačava ten
 • Čvrsta i podatna koža
vitamin C

COSRX Niacinamide 15

Kombinira maksimalnu koncentraciju niacinamida za regulaciju sebuma i smanjenje začepljenja pora.

 

 • Regulira lučenje sebuma
 • Smiruje prištiće i akne
 • Smanjuje začepljenja
 • Posvjetljuje postupalne mrlje

COSRX Niacinamide 15

Kombinira maksimalnu koncentraciju niacinamida za regulaciju sebuma i smanjenje začepljenja pora.

 

 • Regulira lučenje sebuma
 • Smiruje prištiće i akne
 • Smanjuje začepljenja
 • Posvjetljuje postupalne mrlje

COSRX Hyaluronic 3

COSRX Hyaluronic 3 serum – snažna formula s 3% hijaluronske kiseline.

Niskomolekularna hijaluronska kiselina za dublje prodiranje u kožu – za intenzivnu hidrataciju i zaštitu kožne barijere.

 • Intenzivna hidratacija
 • Jačanje kožne barijere
 • Čini kožu sjajnijom

COSRX derma serumi

VITAMIN C 23 serum

Brojne recenzije potrošača o vitaminu C pokazuju da je osjećaj iritacije i peckanja doveo do toga da su mnogi s osjetljivom kožom morali prestati s njegovom upotrebom.

Kao odgovor na to, COSRX je kroz istraživačke radove, provodio studiju za studijom kako bi konačno razvili koncentrirani serum s vitaminom C s maksimalnom učinkovitošću i minimalnom iritacijom.

Serum s vitaminom C 23 formuliran je s 23% čistog vitamina C koji blijedi ožiljke od akni i posvjetljuje beživotnu, umornu kožu. Također poboljšava neujednačenu boju kože ostavljajući ten čistim i zdravim.

Poznato je da je visoko koncentrirane serume vitamina C teško proizvesti jer su podložni oksidaciji uzrokovanoj vanjskim uvjetima i skloni su eksploziji zbog unutarnjeg stvaranja plina. Kako bi to spriječio, COSRX je razvio specijaliziranu metodu koja omogućuje izbacivanje plina iz spremnika dok istovremeno blokira dotok kisika kako bi se na siguran način smjestila visoko koncentrirana formula čistog vitamina C. Serum se također može pohvaliti dvoslojnom strukturom s uljnim slojem na vrhu koji održava svježinu i odgađa oksidaciju. COSRX tvrdi: “Mi osiguravamo stabilnu formulu, s minimalnom iritacijom, ali maksimalnom učinkovitošću vitamina C!”

NIACINAMIDE 15 serum

Istraživanja su pokazala da većina niacinamidnih seruma na tržištu tvrdi da posvjetljuje ten i hiperpigmentaciju. Međutim, detaljna analiza recenzija potrošača pokazala je da su ljudi više impresionirani njegovim “učinkom na akne” nego posvjetljivanjem.

Iz tog razloga, COSRX je započeo istraživanje na temelju stvarnih mišljenja potrošača da je niacinamid učinkovit kod akni. Nakon nebrojenih formulacija, razvijen je serum za “potpunu njegu akni” s optimalnom kombinacijom sinergističkih sastojaka kao što su N-acetilglukozamin, cink PCA i alantoin. Oni rade zajedno kako bi ciljali akne u svim fazama, od uzroka do rješavanja, piling, umirujući i čisteći tragove nakon akni za potpunu dominaciju akni!

HYALURONIC 3 serum

Bez obzira na proizvod koji se koristi, hidratacija je najosnovnija i najvažnija korist koju potrošači očekuju od svoje njege kože. Međutim, većina formulacija bez recepta ima koncentraciju hijaluronske kiseline od 2% ili manje.

Kako bi riješio probleme u vezi s hidratacijom i osigurao stalnu hidrataciju, COSRX je stvorio serum visokog intenziteta koji nudi visoku koncentraciju od 3% hijaluronske kiseline.

Hijaluronska kiselina je aktivni sastojak koji može apsorbirati vodu do 1000 puta veću od svoje težine kako bi pružia intenzivnu hidrataciju kože. U kombinaciji s NMF-om i ceramidom, također gradi barijeru kože sprječavajući gubitak hidratacije. Kao plus, snažni, ali nježni sastojci čine ga savršenim izborom za sve tipove kože i kombinacije njege!