JESTE LI ZNALI DA GOTOVO SVE ŽENE BAREM JEDNOM U ŽIVOTU IMAJU NEURAVNOTEŽENO INTIMNO PODRUČJE?

Podržite svoje vaginalno okruženje prirodnim proizvodima i pravim savjetima i trikovima.
Zdravo i uravnoteženo intimno područje je naš cilj!

Naš savjet

Općenito, naše je tijelo zaista dobro brine samo o sebi. Dobro se osjećamo kada je naš imunološki sustav snažan i dobro uravnotežen. Međutim, kada se osjećamo pod stresom ili umorno ili iz mnogih drugih mogućih razloga (hormonalne promjene, infekcija, nedostatak vježbanja, itd.), naš imunološki sustav može oslabiti izazivajući različite neravnoteže. Neki to primijete na svojoj koži, kao suhu kožu, osip ili mrlje, a neki to osjećaju u svom intimnom području, s svrbežom i / ili suhom kožom.

Naša je vagina dizajnirana tako da se održava čistom i zdravom. Općenito, dobro vaginalno zdravlje održava dobro opće zdravstveno stanje. Bez obzira koliko se trudili održavati zdravlje jedući zdravo, vježbajući, pijući puno vode itd. ponekad se vaš imunološki sustav osjeća pomalo slabo. U tim slučajevima, preporučujemo da pomažete svom intimnom području pružajući mu hranjive tvari potrebne za dobivanje snage. Prirodni sastojci u intimnoj njezi za koje se zna da pomažu su na primjer čajevca, lavanda i cimet. Uz to, može pomoći jesti određenu hranu kako bi pomogli imunološkom sustavu. Razmotrite češnjak, povrće bogato vitaminom C, poput brokule ili kelja, sjemenke i orašaste plodove i naravno, ne zaboravite piti puno vode!

Mnogo prirodnih ulja koja se nalaze u našoj Topidi pomoći će održati vaše intimno područje zdravim.

SALCURA TOPIDA

Topida smiruje simptome njeguje osjetljivu, intimnu kožu.  Sprej se brzo apsorbira u kožu, pružajući potrebnu zaštitu koja je potrebna za obnavljanje imunološkog sustava.

Vraća ravnotežu u narušeni Ph sustav. Pomaže osobama koje su sklone gljivičnim infekcijama. Sprej nudi znatno ugodniji i praktičniji tretman od krema i čepića. 97% prirodan proizvod, što je pogotovo bitno kod tretiranja intimnog područja.

Topida intimni higijenski sprej dermatološki je ispitan kako bi bio siguran za upotrebu na suhoj i osjetljivoj koži.

Sprej se može nanositi naopako, što omogućuje jednostavnu primjenu.

 

 

PRIRODNO RJEŠENJE ZA INTIMNU NJEGU!

 

 

 

 

 

ODGOVARAMO NA NAJČEŠĆE
POSTAVLJENA PITANJA…

Smijem li Topidu koristiti za vrijeme trudnoće?

Nikad nismo primili nikakve negativne povratne informacije o korištenju naših proizvoda tijekom trudnoće. Međutim, ako znate da su netolerantni ili alergični na bilo koji od (prirodnih) sastojaka u našim proizvodima, preporučujemo da se najprije obratite svom liječniku.

Što je uzrok neuravnoteženog intimnog područja?

Osjećaj svrbeža ili neugodnosti vrlo je česta i prirodna pojava. Slab imunološki sustav zbog stresa, fluktuacije hormona ili mnogih drugih stvari može uzrokovati svakojake neravnoteže, također u našim intimnim područjima.

Hoće li svrbež nestati zauvijek?

Našim Topida asortimanom želimo vam pomoći zdravijem i uravnoteženijem intimnom području. Simptomi poput svrbeža bi trebali nestati. Međutim, kako naš imunološki sustav uvijek može oslabiti, svrbež se može vratiti. Samo nahranite kožu zdravim hranjivim sastojcima koje Topida pruža i svrbež će vrlo brzo ponovo nestati.

Jesu li Salcura Antiac proizvodi prigodni za vegane?

Ponosni smo na to da svi Salcura proizvodi imaju “Vegan friendly” i “Cruelty free” oznake koji označavaju da Salcura proizvodi nisu testirani na životinjama i pogodni su za vegane