Temeljito se posvećujemo stvaranju osobitog, drugačijeg asortimana proizvoda. Pronalazimo i stvaramo najbolje iz svijeta zdravlja, ljepote i unapređenja kvalitete života. Priroda i prirodni proizvodi to je ono što nas nadahnjuje i stoga je naša misija  približiti prirodu našim potrošačima kroz kvalitetne i što prirodnije proizvode

Dugogodišnje iskustvo i kontakt s kupcima omogućio nam je da prepoznamo stvarne potrebe i stvorimo proizvode sukladno željama i potrebama naših kupaca. Pri tome smo ljestvicu kvalitete proizvoda podigli vrlo visoko, jer na toj temi ne pravimo kompromise. Potpuno se posvećujemo stalnoj brizi za interese kupaca. Uslužnost, strpljenje, jezgrovito informiranje  i spremnost na pomoć glavne su odlike naših djelatnika, i u tome ćemo se uvijek truditi biti još bolji.

LAMON d.o.o. utemeljeno je 1990 godine. Tijekom godina djelatnost tvrtke se profilirala i danas smo prepoznatljivi kao proizvođači kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani pod brand nazivom – LAMON. Više o samim proizvodima možete saznati i putem tv spotova koji se mogu pogledati na ovim internetskim stranicama, kao i na određenim tv postajama.  Odlučili smo proširiti se i na ovakav vid marketinga iz razloga što na taj način možemo kupcima bolje i slikovitije približiti i predstaviti naše proizvode. Naš stručno osposobljeni tim suradnika ljubazno i strpljivo će primiti vaše narudžbe, te vam dati potrebna objašnjenja i odgovoriti na pitanja vezana uz proizvode, načine plaćanja, isporuku i sl.

REVOCELL regenerativna krema 50ml

REVOCELL srebrna krema s ekstraktom puža i ljekovitim biljkama!

Idealno rješenje za Vašu problematičnu kožu. Prodire dubinski i obnavlja stanice kože, odstranjuje odumrle stanice, potiče proizvodnju kolagena, uspostavlja ravnotežu vlažnosti, te hrani i štiti kožu. Djeluje antibakterijski i popravlja strukturu kože. Učinkovito je kod tegoba s aknama, osute, nadražene i nečiste kože.

VEDONAL balzam 250ml

VEDONAL  balzam na prirodan način revitalizira, regenerira

i oživljava teške i umorne noge i stopala. Idealan je za svakodnevnu njegu.

VEDONAL  balzam  sadrži  ljekovitost i snagu  divljeg kestena i još 9 pomno odabranih ljekovitih biljaka.

Divlji kesten sadrži vrijedni saponin escin, dok je lišće vinove loze obogaćeno flavonoidima, što učinkovito

pomaže jačanju stijenki vena, revitalizira umorne noge i stopala,te smanjuje krhkost i propusnost kapilara.

REMADOL balzam 250ml

REMADOL balzam je regenerativni biljni balzam za ruke, noge, vrat, leđa, tijelo. Učinkovito aktivira i revitalizira.

Ova, nova poboljšana formula prava je blagodat za ublažavanje bolnih procesa kod napetosti i ukočenosti u rukama, vratu, ramenima, kukovima, leđima, koljenima ili nogama. REMADOL balzam sadrži bogati udio ekstrakta vražje kandže i još 9 pomno odabranih i učinkovitih biljaka.

LAVARAN balzam 250ml

LAVARAN balzam je vrlo svestran u primjeni. Učinkovito revitalizira, regenerira, te pospješuje prokrvljenost kože. Opušta i regenerira kod ukočenosti i napetosti leđa, ramena, vrata, ruku, nogu, stopala i sl. Idealan je za primjenu kod masaža, umornih nogu ili stopala.

BERGONALL balzam 150ml

BERGONALL balzam je učinkovit, prirodni biljni balzam za ruke, noge, tijelo, refleksnu i opuštajuću masažu s revitalizirajućim djelovanjem. Karakterističan je po svom svježem biljnom mirisu, ugodne je strukture, lako se razmazuje i vrlo je svestran je u primjeni.