Naša vizija

Gdje god planirate roditi, uvijek će postojati one osnovne stvari koje ćete htjeti dohvatiti baš onako kako vam trebaju. Dakle, objedinili smo izbor naših proizvoda za koje smatramo da bi vas zaista podržali na prirodan način tijekom vašeg porođajnog putovanja.

Ovaj lijepi poklon set sadrži sve osnovne stvari koje će vam trebati za trudnoću, rođenje i život kao nova mama. Sva četiri naša proizvoda u punoj veličini, zajedno s 2 luksuzna flanela od organskog pamuka, predstavljeni su u prekrasnoj poklon kutiji što čini ovo savršenim poklonom za bilo koju mamu.

Trudnoća i majčinstvo mogu djelovati vrlo iscrpljujuće i često je teško “isključiti se” i potpuno opustiti kad bi to trebalo biti najbitnije – prilikom odlaska na spavanje. Sleepy Mama Spray napravljen je baš kako bi pomogao u rješavanju tog problema.

Pure Bliss pomaže u regeneraciji oštećenog tkiva uključujući i ranu od carskog reza. Naši prirodni sastojci poput ulja sjemenke suncokreta i nevena pomažu ubrzati regeneraciju kože i oštećenog tkiva.

Hormonalne promjene u trudnoći mogu utjecati na zdravlje vaše kože koja može postati suha, svrbljiva i iritirana. Ova jedinstvena kombinacija prirodnih ulja umiruje i hidratizira vašu kožu i daje joj elastičnost kako bi se izbjegla pojava strija.

Down Below sadrži kombinaciju Ulja Večernjeg jaglaca, Ulja šipka, Ulja sjemenki suncokreta, Ulja jezgre marelice i Nevenovog ulja koji su bogati u antioksidansima, Omega 3 i Omega 6 mastima i pomažu koži postati elastičnom.

Natural Birthing Company Bottoms Up Spray važan je proizvod koji trebate držati u bolničkoj torbi za upotrebu nakon porođaja. Rađanje je nevjerojatno, ali može biti teško za vaše tijelo zbog istezanja, modrica i oteklina na intimnom području. 

Dojenje je možda najprirodnija stvar na svijetu, ali realno za mnoge nije bez poteškoća. Naša smirujuća ulja za dojenje Bosom Buddies podržavaju i vaše tijelo i um najčešćim problemima s dojenjem, pružajući vam trenutnu udobnost.

Hormoni trudnoće ponekad mogu ostaviti osjećaj nelagode i osjetljivosti; i najmanje stvari mogu vas odvesti do jurnjave do kupaonice! Best Washes koristi osvježavajuću nježnu aromu metvice za smirivanje i smirivanje trbuščića.

Trudnoća može biti emocionalni tobogan, dok vaše tijelo može podleći mučnini, glavobolji, nemirnim nogama i natečenim gležnjevima. Cool it Mama je savršena prijateljica koju ćete sa sobom ponijeti za taj brzi pick-up, baš kad vam zatreba.