Što je Sugar Coated?

Sugar Coated je budućnost uklanjanja dlačica i alternativa klasičnoj depilaciji.
Sugar Coated donosi ultra učinkovit tretman za uklanjanje dlačica koji je nježan
za vašu kožu, ali i za okoliš. Naš veganski vosak od šećera 100% je prirodan i
proizveden je od samo šećera i vode. Potpuno je topiv u vodi i biorazgradiv (nema
više neurednog prolijevanja uništavajući tepihe i odjeću) i ekološki je prihvatljiv
s našim trakama za pranje i višekratnu upotrebu. Za razliku od svih ostalih voskova
i šećernih voskova, on je priznat kao vegan friendly proizvod u društvu Vegan
Society, a odobren je bez okrutnosti u okviru programa Leaping Bunny, a svi
se naši proizvodi proizvode u Velikoj Britaniji. Zaboravit ćete na one super ljepljive
voskove, goruće kreme i bolne epilatore.

Sugar Coated – Vosak za cijelo tijelo

Sugar Coated Vosak za cijelo tijelo koristi našu klasičnu formulaciju kako bi vam omogućio laku, brzu i jednostavnu depilaciju na svim dijelovima vašeg tijela. Neodoljivi šečerni mirist karamele će vas oduševiti kao što je oduševio sve naše kupce

Sugar Coated – Vosak za noge

Sugar Coated vosak za noge sadrži jedno od naših najdražih esencijalnih ulja, ulje šipka. Njegovi brojni benefiti čine ovaj vosak idealnim za čak i najosjetljivije noge. Glatke, sjajne i nježne noge nisu nikad bile bliže!

Sugar Coated – Vosak za bikini zonu

Svi dobro znamo da je depilacija intimnog područja rijetko ugodno iskustvo. Baš zbog toga je naš Vosak za bikini zonu dizajniran kako bi iskustvo depilacije bilo minimalno bolno. To smo uspjeli dodajući “Calendulu” u našu jedinstvenu formulu.

Sugar Coated – Vosak za lice

Dosta vam je crvenila, boli i muke kod depilacije lica (prije svega iznad gornje usnice i između obrva)? Naš Vosak za lice uključuje esencijalna ulja lavande kako bi smanjili iritaciju.

Sugar Coated – Vosak za pazuhe i ruke

Naš Sugar Coated vosak za pazuhe i ruke sadrži limunsku travu koja vosak čini ne samo neodoljivo mirisnim, već je njegovo antibakterijsko djelovanje ključno za nježnu i učinkovitu depilaciju ruku i pazuha.

Sugar Coated – Vosak za kožu pokrivenu tetovažama

Naš jedinstveni Sugar Coated vosak za kožu pokrivenu tetovažama dizajniran je kako bi vaše tetovaže izgledale fenomenalno.

Sugar Coated - losion za njegu kože prije depilacije

Kako bi depilacija voskom bila što učinkovitija i bezbolnija, potrebno je ukloniti sve nečistoće i ulje s kože. Nakon temeljitog čišćenja kože, nanesite ovaj jedinstveni losion koji će se upiti u kožu i pomoći učiniti površinu kože idealnom za depilaciju. Ne sadrži parfeme niti titanium dioksid.

Sugar Coated - umirujući sprej nakon depilacije

Nakon depilacije voskom koža će biti osjetljiva. Sugar Coated umirujući sprej nakon depilacije idealna je pomoć koži kako bi se što prije oporavila od depilacije i zasjala. Sugar Coated umirujući sprej nakon depilacije 100% je priroda proizvod i veganski je proizvod.