Njegujte kosu i bez pomoći frizera

Njegujte kosu i bez pomoći frizera

Zbog situacije koja nam je svima zajednička, malo je vjerojatno da ćemo u skoroj budućnosti vidjeti unutrašnjost frizerskog salona. No, to ne znači da iz udobnosti doma ne možemo pružiti najbolje svojoj kosi. Ovo razdoblje možete iskoristiti za oporavak kose od raznih oštećenja, potaknuti njen rast ili joj pružiti potrebnu njegu za jačanje sjaja i volumena.

Ako muku mučite s oštećenom, lomljivom ili kovrčavom kosom, kombinacija Nuggela & Sulé proizvoda za njegu oštećene kose učinit će vašu kosu zdravijom, bujnijom, sjajnijom i ljepšom!

Nuggela & Sulé paket za njegu kose:

Nuggela & Sulé Polynesia-Keratin Premium šampon 250ml

Nuggela & Sulé Polynesia-Keratin Premium šampon s aktivnim sastojcima, uključujući keratin, kolagen, B5, hijaluronsku kiselinu, ekstrakt luka i morski glikogenom

Nuggela & Sulé Supreme regenerator 250ml

Nuggela & Sulé djeluje kao nastavak tretmana za rast kose, kao i za lakše raščešljavanje i pružanja visoke zaštite i vrhunskog sjaja.

Nuggela & Sulé Keratin-hijaluronske ampule 10ml

Posebno formulirane s keratinom i hijaluronskom kiselinom, koja popravlja svakodnevno oštećenje kose, a istovremeno rekonstruira, zatvara i hidratizira vlasi kose.

Nuggela & Sulé Paket za oštećenu kosu

 

 

Kako na nas utječe boravak u zatvorenom prostoru, tako utječe i na našu kosu. Ako ste primijetili da vam kosa ispada više nego obično ili jednostavno želite ubrzati rast kose i pružiti joj potrebnu njegu preporučujemo najbolju kombinaciju proizvoda za borbu protiv opadanja kose. Tretman za kosu koji stimulira rast u formatu šampona za svakodnevnu uporabu fenomenalno djeluje u kombinaciji s učinkovitim ampulama protiv gubitka kose koje jačaju kosu i stimuliraju njen rast.

 

 

Našem tijelu su potrebni vitamini kako bi se što učinkovitije borilo s novonastalom situacijom. Ako i svojoj kosi želi pružiti dodatnu potporu priuštite joj tretman  Nuggela & Sulé Multivitaminskim ampulama čija formula sadrži vitamine E, C, B3, B5, B6 koji su neophodni za zdravlje kose, a uključuju i aktivne sastojke koji revitaliziraju i osvjetljavaju kosu. Kao što su: morski glikogen, esencija šećerne trske i korica limuna.